26.10.2010

Hivuttautumista talveen

Verannalle en oo vielä muuten vaihdellu talvijuttuja, mutta tänään virittelin pottaan callunan. Oli tarkotus laittaa kaikkee muutakin härpäkettä, jäkälää ja muuta, mutta ei siihen mahtunukkaan.

Loppujen lopuks enkeli tikun nenässä pääsi samaan kyytiin.
 Kuu kun vaihtuu, voisin pistää verannan talviselle mallille, vaikkei täällä muuten kyllä vielä oo talvee erityisemmin näkyny (räntää satanu kaks kertaa).

Talvista systeemiä laittelin vähän olkkarin jatkeeseenkin. Kakkuvuokaan sammalta, keskelle mahtu hyvin kynttilänjalka, johon sain kynttilän. Löysin viime vuotisen kranssin heteitä, joita tökin sammaleeseen.
 
 Huurreoksien jämät ja pöllö löyty kanssa.

Joulujuttuja tekis kauheesti mieli jo laittaa. Jos oisin niitä piparimuotteja kirpparilta löytäny, niin ois keittiön lamppu jo niitä väärällään :D  Odotan nyt niittenkin suhteen kuun vaihtumista ja yritän pinnistellä isänpäivän yli..
15 kommenttia:

 1. Kaunista olet laittanut. Wau mikä potta, siihen kyllä sopii asetelmat vaikka missä muodossa.

  Kyllä nyt alkaa jo joulufiilis nostaa päätään, että tekee mieli jo esille laitella. Mutta aattele, jos vasta kaikki kauniit koristeet laitettais paikoilleen jouluviikolla, niin eihän niistä kerkeis nauttia pitkään. Joulua joko jatketaan alkupäästä tai loppupäästä, meillä ainakin:) Tietenkin jos laittelee vasta myöhemmin, ei kerkiä kyllästymään, mutta minkäs mahdat, kun nyt olis kiva jo laittaa härpäkkeet esiin;)

  VastaaPoista
 2. Joulufiilis alkaa minullakin jo kummasti mieleen hiipiä ,ihanaa vajaa kaksi kuukautta jouluun, ajatella ♥
  Ihaninta aikaa se on!

  Ihastuttavia juttuja oletkin jälleen laitellut, iloa silmälle ♥
  Pitäs lähteä mökille jäkälää kaivelemaan minunkin :)

  Hivuttaudutaan vaan talveen, kyllä se tulee kuitenkin, ja yritellään pysyä lämpiminä.

  Iloista alkuviikkoa :)

  VastaaPoista
 3. Täällä sama tilanne, sinnitellään vielä. Tuskin kuitenkaan jaksan odottaa isänpäivään :) Pöydät pursuvat joululehtiä väärällään

  VastaaPoista
 4. Kauniit ovat asetelmat :) Olen pitänyt kynttelikköä ikkunalla palamassa, ihan vähän vaan, se kun tuo kauniin tunnelman ♥

  VastaaPoista
 5. Niin ahkeranakotia olet kotia kaunistanut :))

  VastaaPoista
 6. Ensi viikolla jo vaihtuu marraskuu.Kai sitä voi pikkuhiljaa joulua laitella,kokoajanhan se lähestyy.Se menee kuitenkin niin pian ohi.

  Harmi kun täällä tuli lumi maahan,sulais pois että pääsisi hakemaan sammalta ja jäkälääkin.Mattimyöhäinen olen joka vuosi.

  Kivasti olet asetelmia tehnyt.Potta on kyllä upea.Eipä olisi joskus uskonut että potta pääsee tuohon virkaan.

  Mukavaa illanjatkoa.

  VastaaPoista
 7. Liisa: Totta, että jos jouluviikolla koristeet laittaa, niin eihän niitä ehdi ollenkaan ees ihaileen. Varmaan joskus nuorempana tein niin (vai teinkö, en muista, luultavasti), mutta kyllä marraskuun puoliväli on yleensä ollu se aika, että oon pistäny jouluverhot ja juttuja...ja lisää sitten joulukuun alussa. Siihen verrattuna mulla on kutinat ja sutinat kyllä aikasessa tänä vuonna. Pikkusen sellasta pelkoo, että latistuuko se Joulu sitten jos kaikki on laitettuna liian aikasin. No, kuusi meille kyllä laitetaan ylensä vasta aatonaattona.

  Seijastiina: Kyllä Joulu on paras vuodenaika :) Jep, pitää olla iloo silmälle kun kaiket päivät van tässä korinurkissa pyörii.
  Kiitos samoin! :)

  Merja: Sama täällä ja sohvanalunen kanssa :D

  Äite: Mullakin varmaan ois jo kynttelikkö keitiössä palamassa kaiket illat jossen ois sitä sinne tuonu :D En oo vielä päässy mihinkään kauppaan, missä ois kunnon valikoima kynttelikköjä. pitää ottautua asiaan lähiaikoina.

  Birdiebabe: No, ahkerana ja ahkerana, vähän sellanen hidastetussa filmissä -fiilis mun touhuissa tällä hetkellä. Pitäis saada isompaa vaihdetta päälle ens viikoks, jos meinaa sitä verantaa laitella, siinä on taas sellanen siivous, että huhhuijaa.

  JaanaElina: Se on kyllä totta, että se Joulu on sitten taas sitten yhdessä hujauksessa ohi. Pitäis vaan varmaan antaa mennä sen mukaan miltä tuntuu...jos meillekin tulis lunta, niin pääsis muukin perhe paremmin tunnelmaan ;D
  Juu, ei taatusti potta oo 50-luvulla tienny mihin tulee joutuun :D :D
  Samoin sinne, kiitos! :)

  VastaaPoista
 8. Huurreoksat näytti kyllä niin huurreoksilta, siinä vanhassa postauksessa! Kiva vinkki! Mitähän siitä toteuttais?! Hym..

  Paula

  VastaaPoista
 9. Paula, joo, ne oli aika mukavan jäisen näköset. Jäämmä odottaan mitä keksit :)

  VastaaPoista
 10. Ihania juttuja! Mulla jänskättää...on yx ihana juttu, josta ei oo lupa kertoo...mutta lsulle voin supattaa, että liittyy tyttäreni perheen tapaamiseen:)
  Viikko siis "kuulumattomissa"
  Halausta sinne
  tuksu

  VastaaPoista
 11. Tuksu: Nyt alko ihan jänskättää sun puolestas, mitähän ihanaa, varmaan kuullaan sitte jälkikäteen...?
  Halaus sinne myös ja mukavaa viikkoo kuulumattomissa!♥

  VastaaPoista
 12. Erinomainen keino on nimetä jouluhärpäkkeet talvihärpäkkeiksi. Ja talvihan nyt jo on, eikö? ;)

  VastaaPoista
 13. Niin on nättejä asetelmia!
  Pitäis munkin kaivella jotain jo kaappien kätköistä...kuljen nykyisin niin jälkijunassa...Mutta onneksi täällä blogimaailmassa saa ihastella muiden aikaan saannoksia... :D

  VastaaPoista
 14. Kiitos Marika! :) Oon itte huomannu, että sieltä kaappien kätköistä löytyy vaikka mitä, ei tartte aina mennä ostaan. Mää oon kanssa tullu vähä jälkijunassa kaikkien näitten kanerva yms hommien kanssa. Oon vaan huokaillu ja ihastellu muitten laitteluita ja nyt sain aikaseks VÄHÄN laittaa ittekin.

  VastaaPoista