21.10.2010

Rautalankahelmisydämet

Joululahjoihin ajattelin tänä vuonna pistää koristeeks tämmösiä sydämiä. Taivaan tulien aikana valmistu eilen kolme kappaletta :D
Idea sydämeen (tein soveltaen) uusimman Toivekoti & Puutarha-lehden Tee itse-liitteestä.

Lehdessä sydän oli tehty värillisistä(pinkkiä, vaaleenpunasta) helmistä ja kun nyt näkee millä paperilla tänä vuonna käärin lahjat, niin vois ehkä jotain värillistä viritystäkin miettiä.

13 kommenttia:

 1. Suloisia koristeita ja mikä parasta, noille keksisi käyttöä jatkossakin. Mukavia syyspäiviä!

  VastaaPoista
 2. Ovat niin kauniit ja tuottavat iloa lahjan saajalle!!

  VastaaPoista
 3. Ihania! ja jälkikäyttöä on, kun noitahan voi käytää riippumassa, koristeena, missä vaan.
  Voi että sä oot tuottoisa ja taitava! Saa äites olla ylpee susta :) (ja onkin varmaan!)
  tuksu

  VastaaPoista
 4. Kauniita! Ja kyllä nuo ihan pelkillä valkoisillakin helmillä on ihastuttavia. Mitenkäs se menikään vähemmän on enemmän ;)

  VastaaPoista
 5. Tuollaisen haluaisin minäkin pakettiin.Ihana.

  Keksitkö joka aamu uuden idean vai onko sulla ideakansia mitä selailet.Edellisessä postauksessakin kivat mansetit.Kiva kyllä kun jaksat postailla näitä ideoita,kaikki oon tallentanut erilliseen kansioon.Teen sit kun ehdin.

  Mukavaa loppuviikkoa.

  Pitää viikonloppuna kerätä puolukanvarpuja,noita voisin kokeilla.

  VastaaPoista
 6. Kiitokset mukavista sanoista kaikille! :)
  Samaa ajattelin, että tämmöselle vois olla paikka sitten Joulunkin jälkeen..tai ainakin mulla ois, jos saisin :D Tykkään itekkin kovasti noilla valkosilla helmillä, mutta voisin kyllä kuvitella laittavani vaikka kummitytön pakettiin vaaleenpunasen.

  JaanaElina: Aikas hyvä idea, että ois vaikka purkki, mistä nostas aamulla päivän hyvänmielen askarteluidean! Mulla on välillä pää niin täynnä kaikkia ideoita, etten ehdi mitään niistä tekeen ja välillä sitten taas on tyhjää täynnä :D
  Askarteluhommilla voi myöskin hyvin luistaa kaikista tyhmistä kotitöistä...tai ainakin siirtää niitä :D
  Nyt varmaan ideoita alkaa enemmänkin saamaan kaikista joululehdistä mitä alkaa ilmestyyn, tai niin ainakin toivon!Muuten ei kyllä enää tuu pahemmin lehtiä lueskeltua, kun kaikkia ideoita saa toisten blogeista :)

  VastaaPoista
 7. Jos pukki tuo minulle paketin niin onkohan siinä tuollainen sydän :D Hienoja sydämiä, minulla menee aika niiden hattujen virkkaamisessa. Sukkia en ole vielä edes aloittanut, kiire tulee taas kerran :D Uusi Ihana lehti, jonka sain synttärilahjaksi, ilmestyi juuri. Siinä on kaikenlaisia kiinnostavia juttuja, kun kerkeis tekemään ja keskittymään :D

  VastaaPoista
 8. Äite, tuo varmaan jos oot ollu kilttinä :D Vinkkaas mulle kanssa jotain kivoja juttuja siitä lehdestä!!

  VastaaPoista
 9. Taidan tuoda sen lehden tänään sulle, parempi kun katsot itse :) Kerkeen kyllä ennen joulua itse katselemaan ♥

  VastaaPoista
 10. Tosi nättejä sydämiä oot tehnyt. Eilen itsekin tuon lehden noudin, ja on taas tuli monta monta juttua lisää sinne toteutettavien -pinoon odottamaan. Pitäisi varmasti ensimmäisenä tehdä jokin hieno säilytyskori kaikille niille projekteille.. :)
  Oikein ihanaa (ja tuottaisaa) viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 11. Äite: Kiva, kattelin kaupassa tänään sitä. Tuskin kannattaa ostaa, jos suvusta löytyy :D

  Astalan emäntä: Kiitos. Monenlaista kivaa noista lehdistä aina löytyy. Ei meinaa vuorokauden tunnit piisata, jos meinaa nukkuakin :D
  Kiitos, samoin sinne! :) Saippuahommia meinataan kaverin kanssa lauantai-iltana, muuta ei tällä hetkellä vielä oo mielessä.

  VastaaPoista
 12. Ihania noita tahdon tehdä, pistämpä mieleen, värikin sopii, kauniita ♥

  VastaaPoista