9.10.2010

PiirakkavuokaMuistitaulu

Keittiöön tarvittiin muistitaulua, johon laittaa ylös kesken viikon mieleen tulleet ostettavat jutut. Ei siis koko kauppalistaa vaan ihan jokusia juttuja.
Peräkonttikirppikseltä  ostettu piirakkavuoka pääsi suht nopeeta käsittelyyn. Sopivan pikkanenkin vielä. Kaks kerrosta liitutaulumaalia päälle ja kakspuoleisella teipillä keittiönkaapiston päähän. Suunnittelin rautalankaviritystä liidulle, mutta luovuin siitä, koska liidun saa otettua laatikosta ihan samalla lailla mitä sieltä kaivetaan kyniä ja saksiakin.
 
Pohja ei oo tasanen, mutta hyvin pystyy kirjottaan.

Mihinkähän mää sen loppumaalin sutisin? :D :D Ostin kyllä vaan sellasen 250 ml:n pikkupurkin, rautakaupathan myy litrasia. En oo kyllä mikään kovin innokas "liitutauluihminen", että pitänee sitten vaikka muille sutia :)

16 kommenttia:

 1. Ai niitä maalipurkkia on pienempiäkin.Meidän paikallisessa rautakaupassa oli vaan litran purkki ja mielestäni tosi kallis.En ostanut koska en tarvitse kuin ihan pienen määrän.
  Olikohan juuri siinä Ajan patinaa kirjassa että toimisi musta himmeä maali myös liitutaulutarkoituksessa.Pitäis kokeilla.

  Näpsä tuli vuokasta.Kivankokoinen.Kiitti taas vinkistä.

  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 2. aNNa, kiitti :D

  JaanaElina, kävin eilen K-raudassa kattomassa ja siellä (ainakin siellä missä kävin) oli vaan litrasia. Pikkusen pullon ostin Sinellistä. Suolanen hinta, jos siihen litraseen vertaa. Toisaalta taas, suotta happanis piloille se loppu iso purkki... Mietin kanssa pitkään muuta maalivaihtoehtoo eilen, mutta en sitte keksiny itekseni mikä ois ollu hyvä, niin päädyin ostaan ihan ihteään :D Luulis, että toimis mattamustakin (tai himmee, miten se meni).
  Kiitos, samoin sulle! :)

  VastaaPoista
 3. Wautsi miten hyvä idea! Sinulla nappaa kyllä!!! Vois kokeilla tuota himmeää mustaa maalia miten toimis liitutaulumaalina. En minäkään ole oikee liitutaulumaalia raaskinut ostaa, kun en tarttis kun vähän.

  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 4. Mahtava idea! Tuollaiselle kyllä olisi käyttöä meilläkin. Tähän asti olen vasta kynttiläalusiksi nuo vanhat piirakkavuoat valjastanut..
  Jään innolla odottamaan uusia ideoitasi.
  Ihanaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 5. Liisa, kiitos kiitos :) Kyllä se himmee musta varmasti toimii, miksei toimis. Meillä alkaa keittiö olee pullollaan näitä vuokajuttuja...oon niin jumiutunu, ettei niitä voi muualle laittaa :D :D Pitää alkaa rajottaan.
  Samoin kiitos! :)

  Astalan emäntä, mää en oo taas kynttiläalustoina vielä noita piirakkavuokia, enkä leivosvuokiakaan käyttäny vaikka oon niitä muilla ihaillu.
  Se saattaa olla, että joutuu jonniin aikaa ideoita oottelee, on tullu viime aikoina niin paljon puuhasteltua, että kaivon pohja näkyy :D
  Kiitos, samoin sulle! :)

  VastaaPoista
 6. Älä sudi minnekkään, tänään kirpparilta löyty tarjottimia jotka pitäisi sutia :)

  Hienon näköinen tuli ♥

  VastaaPoista
 7. Taas sulla on täällä niin ihania juttuja!En enää perässä pysy :D
  Hienoja ideoita aina keksit ja hyvin toteutat!
  Ei kai haittaa vaikka nappailenkin sun ideoita välillä mukaan...?

  Leppoisaa lauantaita!

  VastaaPoista
 8. Äite, otan sitten vissiin maalin tänään mukaan....:D

  Marika, kiitos :) Tietty saa nappailla, niinhän mää ittekkin nappailen. Nää blogihommat on kyllä niin mainioita justiinsa siks, että kivoja ideoita tarttuu matkaan.
  Lepposaa lauantaita sinnekin! :)

  VastaaPoista
 9. Ihana idea!!! Ja kaunis!
  Tuollaista olen itsekin miettinyt.
  Teepä joululahjaksi:)

  VastaaPoista
 10. Ihana idea, taas kerran :)
  Voi juku, siellä kontissa oli noita piirakkavuokiakin ja halvalla :)
  Ehkä tuo "oikea" liitutaulumaali kestää kostealla pyyhkäisyä pidempään, kun tavalliset maalit... *miettii*
  Kaliita ne on ja kumma, ettei rautakaupat myy edes pikkupurkkeja...pieniä alueitahan noilla maalailee.
  Muksaa viikonloppua sinne
  tuksu

  VastaaPoista
 11. Nice! Ideoita oikein pulppuaa siellä :)
  Mä kävin Stoccalla ettii sisustus yms askartelukirjoja mutta mitään "alan" juttuja ei ollu alessa.

  VastaaPoista
 12. Marge, tykkään itekkin että on yksinkertasuudessaan tosi kaunis. Vähän mietin, että oisin jotain "härpäkettä" laittnu, mutta en sitten kuteskaa :)

  Tuksu, kävin Tipun kanssa eilen Kontissa :D. Ei ollu enää mitään alee, enkä kyllä huomannu yhtäkään piirakkavuokaakaan...kaikki oli kait si mänt :P Varmaa joku "juttu" tossa liitutaulumaalissa, miks se on just sitä. Jos ihmiset vielä toistaseks ainaki maalailee sillä iiisoja pintoja enemmän. Mutta eiköhä ne kohta herää, näihin pienräpellysjuttuihin :D
  Kiitos sinne kans muksaa viikonloppua! :)

  Kiitos ja kiva kun kävittä Pinja ja Jeppu! :)

  Anna-Clarissa, nyt on vähä pulputellu :D Mää olin ovela, en itte menny Stockalle vaan delegoin ostokseni kaverille (tosin kyllä tarkalleen tiesin mitä haluan).

  VastaaPoista
 13. No, voi sooda! Näin mä tän luin.;DD

  Paula

  VastaaPoista