4.10.2010

Sateenvarjo

Eilen raakkasin lippiksiä sun muita kesähärpäkkeitä pois eteisen kaapista ja sieltähän putkahti esiin Äiten   saama mainossateenvarjo. Lupasin innosta puhkuen peittää siitä mainoksen pois...ja toivottavasti tää tapahtu elokuussa eikä joskus touko-kesäkuussa.... :P Tuntuu tosi vaivattomasti meillä peittyvän tavarat näkymättömiin...myös toisten tavarat.
Kaivelin kankaita ja Hemtexin verhon jämät osu käsiin. Leikkelin ruusua irti ja siksakkasin reunat (ihan miten sattuu niinkun aina, mun kone ei tunne mateluvauhtia, joita tarviisin pienissä jutuissa). Kangasliimalla kiinni, meinasin ensin ommella, mutta sittenhän varjossa ois reikiä. Kerrankin älysin tämmösen seikan etukäteen :D Yön yli sai kuivua ja jännitin, että onko se ihan koppurana, mutta ei oo. Ihan hyvin menee  läjään.

Tipusen kanssa kipastiin puolipukeissa ulos kuvaan ja toi paiste nyt vähän syö tota kuvioo, on oikeesti kivompi.
Ennen-kuva puuttuu, koska luulen, ettei Äite välttämättä halua mainostaa työpaikkaansa :D Varjossa oli valkosta tekstiä ja oransseja kuvioita. Toivottavasti liimaus pitää, Äiten varjon käyttömäärällä uskosin että pitää ;)

11 kommenttia:

 1. :D :D Tuli tois upea KIITOS :) Oli hyvä kun et ottanut ennen kuvaa, aikas vähän käytän varjoa ja varsinkin tuollainen iso on epäkäytännöllinen. Kyllä oot hyvä ♥

  VastaaPoista
 2. Kiva! Ei mikään tavisvarjo :)

  VastaaPoista
 3. Herranjestas, kuinka kaunis sateenvarjo...ei pääse synkkyys yllättään, vaikka vettä tulisi taivaan täydeltä :) Maitoliima on huippujuttu. Wanha, hyvä "keksintö"
  Oot sää taitava:)
  tuksu

  VastaaPoista
 4. Sari, ei tosiaan tuu joka kulmassa samanlaista vastaan :)

  Kiitos Tuksu! :) On luonnossa vielä kauniimpi mitä kuvassa. Niin ja Kiitos taas vinkistä, piti googlettaa toi maitoliima...jotenkin tuli mieleen siitä perunalla liimaaminen :D :D Mutta sehän onkin ihan "virallinen" tuote, pitänee hommata!

  VastaaPoista
 5. Oi kun kivan näkönen! Kaunis kukka kuvio, eipä se sillä ripeltämisellä parane ompelukoneenkaan kanssa, jämäkät otteet ja niin päin pois. Mullakaan ei tota mateluvauhtia ole ollu koskaan.. Samoin "unohdan" usein neulata ennen ompelua. Suorakulmaiset tyynyt teen siten että ala ja ylä reunasta kiinni ja optimi vetäsy koneen neulan alla ja vot! valmista! :D

  VastaaPoista
 6. Sanna-Pauliina, hauska kuulla, että jollain muulla on vähän samat meiningit kun mulla :D

  VastaaPoista
 7. Kaunis varjo tuli! Sulla kyllä aina sytyttää!:)

  Paula

  VastaaPoista
 8. Kiitos Paula! Ei nyt aina mutta välillä :D :D

  VastaaPoista
 9. Ihana ♥
  Oletpa kätevä, sateenvarjokin voi olla kaunis näin, eikä tylsä musta kuten minulla,..pitäsköhän itsekin kokeilla, tänään onkin sateista :)

  VastaaPoista