2.9.2010

Aterintaulu

Läjäsin Äitelle taulun mökiltä löytyneistä Sorsakosken aterimista ja Mummun rispaantuneesta keittiöpyyhkeestä. Idean sain Sanna-Pauliinan  vanhasta blogista.  Vitriinikehys on Ikeasta. Mietin, että oisko kehystä pitäny jotenkin vanhentaa, mutta tunnetusti en oo siinä mitenkään hyvä (tähän ois voinu linkittää mutten taida :D), niin jätin kehyksen pilaamatta. Pikkulusikan paikan taisin kuvan ottamisen jälkeen siirtää vähän vasemmalle, kuvassa liian reunassa. Vaikeeta oli sommittelu. Pikkulusikan oisin halunnu laittaa yläpuolelle, niinkun kattauksessa jälkiruokalusikka, muttei mahtunu.

Samanmoisen meinaan läjätä kotiin meidän kummilusikoista, kuhan nyt ensin saan putsattua ne.


12 kommenttia:

 1. Haa,nyt saakin kummilusikat uuden tehtävän.Tummuvat vaan suotta kaapissa.Hieno idis.
  Pitää kyllä kysellä nuorilta haluaako ne omansa talteen,mutta on minulla oma ja isännän lusikka.

  Kivat on nuo sorsakosken aterimetkin.

  Katsoin muuten kirpparilla alkuviikosta tuollaisia(2kpl)vitriinikehyksiä,niihin oli tehty joku lasten juttu sisälle,ne voiskin hakea,jos ne on vielä siellä.

  Mukavaa päivää sinne.
  Kirjoittelin hitaasti,ettei tule mokia.

  VastaaPoista
 2. Ihanaa,taulusta tuli hyvä etten sanoisi erinomainen :D :D Tuotko sen lauantaina niin saan vietyä mökille. Kiitos, kiitos,kiitos :D :D

  VastaaPoista
 3. Taulusta tuli hieno ja tuo pyyhe kruunaa kaiken! Sinä kyllä osaat!

  Kummilusikoista vois tehdäkin taulun. Minä laitoin kuumaliimalla vanhaan lestiin mieheni kummilusikan,mutta se irtoaa siitä aina eikä pysy. Muuten olisi kivan näköinenkin lestissä.

  VastaaPoista
 4. Ihana taulu! Oikea kulttuuriteko!
  Olet sinä kyllä aikamoinen mestari :)
  Mulla perhosia jo mahassa, pina nähdään :)
  JEPS! Muista otta se hörsyläkukka mukaan :)
  tuksu

  VastaaPoista
 5. JaanaElina, mulla on ostettuna kirpparilta ja alennuksesta vitriinitauluja, sitten kun tarttee, riivin vaan sisukset irti ja omat tilalle. Vaatii vaan vähä enemmän hommaa semmosen valmiin (tehtaan tekemän) taulun purkaminen ja uudelleen läjääminen. Mutta halvempaa ja tietenkin hyödyllistä kierrättämistä! Sattu vaan kaikki oleen liian pieniä noille aterimille, niin ja niille kummilusikoille. Täytyy jotain pitsisysteemiä kaivella niille kaveriks.
  Jos lapset ei nyt halua lusikoitaan, niin rautalangalla kun kiinnittää lusikat, saa ne myöhemmin siististi irrotettua jos haluaa.
  Kivaa päivää sinnekki! Me lähdetään kohta ajeleen Valkeekoskelle.

  Äite, hyvä että kelpaa. Ei se taas oo ihan semmonen mitä ajattelin :P :D
  Tuon lauantaina kuhan vaan muistan.

  Kiitos Liisa :) Kuumaliima on jännä kun jotain se liimaa niin napakkaan ja jotkut sitten kopsahtelee irti koko ajan. Jotenkin hylkii tiettyjä materiaaleja vaikka ajattelis, että se liimaa mitä vaan hyvin.Pitäskin kattoo onko mun pistooli nyt ehjä...oon ihan sekasin niissä. Yks poksutteli ihan uutena jo sulakkeita ja laiskana en jaksanu lähtee palauttaan ja nyt se sit pyörii ilmeisesti vielä tuolla ja välillä erehdyn laitatan seinään...:P

  VastaaPoista
 6. Tuksu kerkes sinne väliin. Kiitos, kiitos, mestarista en tiä mutta räpeltäjä kyllä :D
  Hörsylä odottaa auton takana, enköhän muista ottaa matkaan, viimestään siinä vaiheessa kun peruutan yli :D :D Meinas olla vähä ongelmallinen ylöskaivuu, katkes lapio ja luulin, ettei oo toista, mutta löyty sieltä onneks. Toivottavasti on tarpeeks juurta mukana, en oo ihan paras noissa kaivuuhommissa.
  Kohta nähdään, kuhan nyt löydän sinne parkkiin :D :D Tulossa ollaan jos ihan just minuutilleen näy :)

  VastaaPoista
 7. Oi että, taas kiva idea!! :) Vanhahtavan näkösen saa näppärästi kun hiukan hioo maalia reunoista puhki. Päälle hieraisee enempi ja vähempi vernissaa,johon sekoitettu hiukan vihreää umbraa.

  VastaaPoista
 8. Mukava idea...kokeilen tuota kanssa jossain vaiheessa:)))

  VastaaPoista
 9. Ai että onkin hieno aterintaulu!Sinä se osaat :)
  Sulla onkin täällä paljon vaikka mitä ihania juttuja...käyn kyllä kurkkimassa :)Oma blogailu joutui nyt vähemmälle,,sattuneesta syystä :))

  VastaaPoista
 10. Kiitos Birdiebabe vinkistä, pitää tota vernissaa joskus kokeilla, jos joku muu hioo ne reunat. Mun hiominen on louhimista...:P :D

  Seija, eikun kokeileen, niin päästään ihaileen! :)

  Kiitti Marika! :) Ompa teillä het alkuun raskasta. Tai kyllähän se opiskelu oudosksestaan kyllä käy kunnon päälle. Raskaampaa mitä työn tekeminen (varsinkin sitten ne harjottelut ja näytöt suunnitelmineen). Monessa vuodessa sulla pitäs olla tutkinto kourassa?

  VastaaPoista
 11. 120 opintoviikkoa,kahdessa vuodessa.Oon aikuispuolella ja ollaan eka ryhmä joka suorittaa tutkinnon tuossa ajassa..aiemmin oli aikuispuolella 2.5 ja nuorisolla on 3 vuotta.Syy on se omaehtonen opiskelu ansiosidonnailla joka mahdollistui tämän vuoden alusta...jotta siis sais tuota rahaa koko opiskelun ajan...opintosuunnitelmaa muokattiin ja itseopiskelua on Paljon :)Ja heti alettiin paahtaa kauheella vauhdilla etiäpäin..Joo,kauheena on menny aikaa ihan tietsikan käytön opetteluun opiskelutarkoituksessa..kun en ollu ees alkeellisimpia asiakirjoja koskaan tehny.(helpompaa tietty niille jotka jo taidon hallitsevat)Kaikki tehtävät tehdään koneella ja palautetaan sähköisesti ja kaikki asetukset on oltava millilleen...ja tehtäviä on Paljon :)Asia uus ja vieras,joten aikaa kuluu siis ihan tiedon etsimiseen ja opetteluun...Huh huh!Mutta periksi ei anneta,sinnillä!Sori,tuli ihan melkein valitusvirsi...tykkään,tykkään mutta alku vähän meinaa tökkiä,tämä oppimaan oppiminen vie aikansa...edellisistä opinnoista "hiven"aikaa... :))
  p.s.huippulomat kylläkin:syysloma,joululoma ja kesälomakin kuin koululaisilla..

  VastaaPoista
 12. Sama meininki kun mulla oli, mutta mää opiskelin monimuotona eli lähipäiviä oli 3 /kk (harjottelut tietty normisti), loput itekseen Moodleen ja opintopiirissä. Piirun alle kahdessa vuodessa valmistuin. Oli kyllä alku hankalaa sellasille, joilla ei ollu pahemmin atk-taitoja, koska kaikki hoidettiin sillä. Mulle teki tiukkaa ne näyttösuunnitelmat. Ne on ilmeisestikin jo uudistunu siitä, ihan kamalat, kaikkien mielestä. Välillä ei kyllä yhtään tienny, että mitähän tähän mahdollisesti pitäs sepittää ja selittää, mitä näytän ja miten. Muta tsemppiä! toivotatavsti laitat jossain vaiheessa blogiiskin mietteitä opiskelusta ja sen etenemisestä! Mielenkiinnolla odotan mihin suuntaudut! Mulla oli suuntautumisena asiakaspalvelu ja tietohallinta. Joskin jo jahkasin opiskeluvaiheessa, että ottasinko sittenki vanhustyön ja luultavastikin sen sitten vielä työn ohessa opiskelen kuhan tästä pääsen työelämään ja saan hommat käyntiin.

  VastaaPoista