13.9.2010

Tunnustukset

Sain viime viikolla vai oliko jo sitä edellisellä tän hienon Tunnustuksen Tuksulta ja Liisalta.
Lämmin Kiitos vielä molemmille!

Eteenpäin jaan tän kaikille blogeille ja blogisteille, joita luen :)

Sääntöihin kuuluu kertoa myös kolme rakasta asiaa ja liittää yks rakas kuva. Rakkaimmat on tietenkin perhe ja koti joten luettelen tähän jotain muuta.

1. Räpellys. Askartelun tynkää tai jotain viritystä olla pitää, niin mieli pysyy virkeenä. Nyt kun ei oo moneen päivään ehtiny ja jaksanu mitään, niin on heti ihan pystyyn kuivanu olo. Vitriiniä sentään maalasin eilen illalla pikkasen.  Niin ja tilasin saippuatarvikkeita eli eteenpäin sekin asia :)

2. Lukeminen. Tällä hetkellä on taas se vaihe, että kattelen Aamulehdestä kuvat ja luen otsikot, mutta välillä paahdan hömppää (=dekkareita) monen kirjan viikkovauhdilla.

 3.Musiikki, keikat. Meinasin laittaa tähän Kotiteollisuus, mutta ohan noita muitakin mahottoman hyviä :D :D Kuuntelen kyllä tosi suppeesti, mutta ne mitä kuuntelen, niitä sitten kuuntelen siihen malliin, että heikompia saattaa hirvittää...:D

Rakkaaks kuvan valittin tän meidän edesmenneen lapsen korvikkeen kuvan, joka on otettu mökkipolulla muistaakseni vuonna 2001. Kuvattu kuvasta ja näkyy komeesti kaikki lasissa oleva pölykin :P :D2 kommenttia:

  1. Voi, tuo on se ihana kuva Lulusta. Luluhan oli kissojen missi :D, hienostunut ja siro, kävelikin missimäisesti ja viikset olivat mahtavat. Nana ei ole kyllä yhtään missimäinen, se on muuten vaan kaunis :D :D

    VastaaPoista
  2. Nana taitaa olla enemmänki sellanen XL-missi... :D :D

    VastaaPoista