13.9.2010

Mokoma Waltikassa 10.9.2010


Hyvä oli keikka, kannatti ajella vaikka kävi muutaman kerran mielessä, että en jaksa  lähtee. Olin sitten unohtanu ladata kameran, joten kuviakin otin vaan viitisenkymmentä (normaali parisen sataa). Oltiin miehen kanssa takana, istuskeltiin suurimman osan aikaa baarijakkaralla. Muutaman kuvan kävin ottamassa lähempääkin, mutta suurin osa kaukaa ja kovin pimeitä ja suttusia. Jotain kuvallista muistoo kuiteskin :)

7 kommenttia:

 1. No jopas läheltä liippasi!
  Terveisin Ahti

  VastaaPoista
 2. Sitä taidetaankin ollan enemmän hevi-ihmisiä?!;) Minä en olekaan musiikkipuolta blogissani tuonut esille, vielä karkottaa mun lukijat jos tietävät mitä musaa sitä mie kuuntelen ja käyn kuuntelemassa, heh!

  VastaaPoista
 3. Ei kai musiikki ketään karkota :)
  Mun perheessä kaikaa niin hevi, kuin siniset, punaset ruusunkukat ja kaikki siltä väliltä. Itselläni juurikin tällä hetkellä samuli edelmannin virret:)
  Kiva, kun musiikkikokemukset saa ihmiselle hyvän mielen :) Itselle siis :) Aivan sama, mitä joku muu aattelee, eikö!
  Kiva juttu!
  Kiitos! ja pidetään toi poikkeema mielessä, kun asioissa passaa:)
  äitelle terkut:)
  tuksu

  VastaaPoista
 4. Uuuuuuh <3 Oli varmasti upea keikka! Olispa saanu itekkin olla mukana :)

  VastaaPoista
 5. Kiva kun teillä oli kivaa :D, meilläkin oli Papan kans kivaa kun oltiin lastenvahtina, lapset nukku ja me kateltiin telkkaria :D :D mietittiin mitä me vahdittiin :)

  VastaaPoista
 6. Ahti, joo lähellä käytiin. Sen verran myöhällä oltiin liikenteessä ettei viittitty kahveelle kutsua itteemme :D

  Liisa, pääasiassa tulee kuunneltua heviä ja raskaampaa rokkia. Ei se musiikki naista pahenna :D Kaikkihan ei tietenkään voi tykätä samanlaisesta; mää en pakota ketään kuunteleen omia suosikkejani ja toivon, ettei mua pakoteta missään kuunteleen oopperaa :D

  Tuksu, muhunkin uppoo Samuli Edelmannin virret, jos nyt jossain sattuu joskus kuuluun :) Levyjä en kuitenkaan ostele kun noilta omilta suosikeilta. Mies on avarakuulosempi kun mää ja "pakosta" joutuu välillä jotain muutakin kuunteleen. Äitelle menee terkut perille :)

  aNNa, ei tosiaan kyllä yhtään harmita että tuli lähettyä, vaikkei meinannu jaksaa :D

  Äite, Tuksulta terveisiä! :D Kivaa, että kaikki viihty. teidän ois pitöby tehdä ristikoita :D :D

  VastaaPoista
 7. Kiitos terveisistä, täytyy ottaa ristikot mukaan seuraavalla kerralla :D

  VastaaPoista