5.9.2010

Kerrosvati

Ajan patinaa- kirjan innottamana kävin tänään rautakaupassa hakemassa 2-komponenttiliimaa. Miehen kanssa yhteistyössä (Mies liimas ja teki, mää kerroin miten haluan :D :D) väsättiin kerrosvati.
Materiaali liimaa lukuunottamatta kirpparilta.
  
Lasi 50 snt, lohkovati 1.50€ ja lasilautanen 2€.

Oon aika innoissani tästä touhusta. Vaarana on, että kaikki saa tän tyyppisiä juttuja joululahjaks halusivat tai eivät  :D. Mietin, jo, että jos tekis itte saippuoita kyytiin, niin uppoisko paremmin...varmaan niille, kellä on vessassa/kylppärissä laskutilaa...

Tälle illalle on vielä ohjelmassa muutakin värkkäystä ko. kirjasta. Kävin Indiskassa ostamassa nuppeja ja rautakaupasta ostin myös lasi/kaakeliterän. Kaapista löyty yks lasikippo ja Miehen kanssa koitetaan saadaanko tehtyä kupu. Mies siis poraa ja mää jakelen ohjeita :D

Kirpparilla siis kävin sillä reissulla. Jos ajaa keskustaan, niin kyllähän sitä pitää vieressä olevalla kirppiksellä mennä käymään samoilla tulilla. Sieltä tää pikkunen enkeli, 10 snt.


11 kommenttia:

 1. Oi ihana! Just ajattelin ite alkaa väsään semmosta kerrosvatia jostain ihanista lautasista, näin ohjeen lehdessä. Voin tulla siis sun kanssa askartelemaan sen ;D

  Ja täällä ollaan vaan innoissaan sun itse tekemistä lahjoista! :)

  VastaaPoista
 2. Ihana, ihana!! lasisesta tuleekin kaunis kerrosvati!!! Kyllä noita on ihana saada joululahjaksi,itse ainakin tykkäisin kovasti!

  Jään odottamaan seuraavaa kohdettasi:)

  VastaaPoista
 3. Tulipa hieno! Kerrothan kuin kävi kuvun teon kanssa? Mukavaa sunnuntai-iltaa ja alkavaa viikkoa:)

  VastaaPoista
 4. Saiko täällä tehdä joululahja toiveita ???? Ihana,kiva kun vävykin saa osallistua noihin juttuihin on varmaan innoissaan :D Vati on todella hieno, mulla ei olekkaan vielä tuollaista :D :D

  VastaaPoista
 5. Ihana vati, kaunis. Tuollaistakin liimaa siis olemassa. Mielenkiinnolla odotan minkälainen väkräys seuraavaksi tulee.:)

  Hauska myös tuo karkki-kukkakimppu!

  Paula

  VastaaPoista
 6. Emmi, tervetuloo vaan askarteleen! :) Missä lehdessä oli kerrosvati? Tossa mun "julistamassa" Ajan patinaa-kirjassa on muutama veikee idea niihin kanssa. No, hyvä tietää, tehtailen teille sitten näitä :D :D

  Liisa, niin munkin mielestä! Tuli yllättävän hyvä. Ja vaihtoehtoja on vaikka minkälaisia, ostin myös kynttilänjalan ja kipon, mitä testailin, mutta toinen isompi lasilautanen jäi uupuun, niin jäi toinen tekemättä. Kupuhomma ei tällä erää onnistunu, halkes viime metreillä..teen siitä huomenna postauksen ja meen ettiin Fidalta uutta kippoo, niin päästään kokeileen uusiks vähän erilailla.

  Kiitti Seija! :) Teen huomenna kuvusta postauksen, se halkes loppuvaiheessa. Kokeillaan vähän toisella lailla het kun saan kipon hommattua.

  Äite, totta kai saa :D En ny tiä innoissaan, muttei mitenkään kauheen pitkällä naamalla...:D :D Mietti jo toisenlaista tekotapaa haljenneeseen kupuun!
  Katellaan mitä pukki tuo ;)

  Kiitos Paula! :) Joo, montaa merkkiä näytti olevan hyllyssä ko. liimaa. Varmaan samaa, mitä joskus näkee kun kirpparilla on liimattuja astioita ja niissä liimatuissa kohdissa näkyy keltasta, tää on vaan väritöntä.

  VastaaPoista
 7. Voi jukra kun oot niin ahkera.Selvästi syksy on saanut uutta intoa,postauksien määrästä päätellen! :-) Kyllä tuollainen joululahja kelpaisi varmasti useammallekin ihmiselle,ja saippuat tai omatekoiset makeiset kyytiin.

  VastaaPoista
 8. Nyt kiinnostuin todella kirjasta.

  Aivan mahtava tuli tuosta kerrosvadista.Upea.Olisin tuollaisesta joululahjasta todella iloinen.
  Hmm...saattaa löytyä omastakin kaapista tarvikkeita.Mutta liimaa pitää hankkia.

  Mukava nams-kimppu tuolla edellisessä postauksessa ja kortit on myös mukavia.

  Mukavoo alkavoo viikkooo.

  VastaaPoista
 9. Birdiebabe, mikä lie virtapiikki, eiköhän se tästä taas laannu :D :D Osiltaan puuhaan kauheesti kaikkee muuta sen takia, ettei vaan vahingossakaan tulis maalattua kesken olevaa vitriinikaappia loppuun...:P :D
  Kiitti vinkistä, itte tehdyt suklaakonvehdithan käy enemmän ku loistavasti tommosen vadin kanssa! :)

  JaanaElina, ei siis auta kun ostaa ko.kirja :D Jos netistä tilaat, niin sattumoisin osu silmään, että Bookplussassa oli aika edukkaasti ko.kirja 12.95€ ja pk:tkaan ei ollu pahat. Itte maksoin enemmän. Voihan tietty jossain olla halvemmalla, mutta toi nyt oli halvempi ainakin mitä itte maksoin.
  Täydellinen tilanne, jos tarvittava materiaali löytyy omasta kaapista.
  Kiitos samoin! :)

  VastaaPoista
 10. Semmosessa kun Ihana- lehdessä oli siitä lautaskerrosvadista ohje, suosittelen muutenkin sitä lehteä sulle :)
  Yksinäni en taida onnistua sitä tekemään joten tullaan SuurenPikkuVeljes kanssa joku päivä kylään ;)

  VastaaPoista
 11. Jeps, tulkaapas vaan, niin katotaan porukalla. Ja tuo toi lehti kanssa, niin voin vilasta :)

  VastaaPoista