3.9.2010

Kummilusikkataulu

Läjäsin nyt tämänki joutessani. Ei menny kauan, mutta eipä tässä nyt mitään monimutkasia värkkäyksiä ookkaan. Alinna on leikattu palanen mökiltä saadusta rispaantuneesta tyynyliinasta. Lusikat on taas kiinni rautalangalla, saa lapsille sitten joskus helposti irti ne :)

Hyvää viikonloppua!

10 kommenttia:

 1. Aivan ihana tuo kummilusikkataulu, samoin aterintaulu alempana! Hieno idea laittaa ne esille noin kauniisti, mitä niitä laatikon pohjalla säilyttää!

  VastaaPoista
 2. Millä sä kiillotit noin kirkkaaksi nuo lusikat.Meidän lusikat on ihan mustia.=0

  Tuli kyllä hieno taulusta.Ihana tuo pitsi-tyynyliina-pala takana.

  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 3. Tää o kyllä ihan huippu taulu!! Minäkin eilen katselin noita meidän kahta lusikkaa sillä silmällä, että mitähän mä niille keksin. Mulla on tuota hopeankiillotusainetta,mutta en taida kiillottaa,heh.

  oikein mukavaa lauantaita. se kirjeesi oli niin iso ettei mahtunut postilaatikkoon, postitäti oli jättänyt lapun vaan peräänsä,heh. Haen kaupoilla käydessä tuolta lähipostista sen.

  VastaaPoista
 4. Onko toi vasemmanpuoleinen sun? Mulla on samanlainen :) Malli on jostain 50-luvulta. Ostin just kummipojalle tuollaisen kans.
  Mun äiti oli kiltti ja kiillotti vime viikolla mun kaikki hopeat :P

  VastaaPoista
 5. Kiitosta vaan kaikille, tykkään kyllä itekki, että enemmän iloo tolla viisiin noista kun jossain vitriinikaapin perukoilla makoilemassa.

  JaanaElina, hammastahnalla kiillotin :P :D En saanu aikaseks ostaa oikeeta hopeenpuhdistusainetta. Sattu kerrankin oleen suht perustahnaa, eikä mitään sinisenvihreetämikropallukkatahnaa...semmosella en ehkä ois alkanu kokeileen.

  Liisa, kahdella lusikalla ehkä pystyy enemmän kikkaileen kun neljä vie niin ison tilan. Ois voinu värkätä jotain lisäks tai asetella jotenkin erilailla (sitoo nauhalla yhteen tai jotain). Ai se oli kuiteskin sitten niin iso, en hoksannu omaan lootaan testata, olin vaan wohoo, kun lähti maksikirjeenä eikä pakettina.

  Anna-Clarissa, vasemmanpuoleinen on miehen. On tosiaan ihan 50-luvun mallia, mun on toi vieressä Ruotsista ostettu jossa on kissa :) On noi äitit vaan kilttejä!

  VastaaPoista
 6. Tulipas hieno taulu. Meillä ei ole enää kun kaks lusikkaa, papan ja omani. Onhan tosiaan Lotankin mutta taitaa ottaa mukaansa kun muuttaa, sitten joskus :D Voisihan meidän lusikat laittaa kehyksiin, täytyy suunnitella :) Jos vaikka JOKU laittais :D :D

  VastaaPoista
 7. Äite, juu kyllä se joku tekee kuhan joku vaan kertoo mitä haluaa :D

  VastaaPoista
 8. Tästä mä tykkään kovin :) Tuo pitsikin on niin sievä. Oikein kiva "perhepotretti"!

  VastaaPoista
 9. Kiitti Haltiakummi! :) Tykkään itekkin tästä koko ajan enemmän. Seisoskelee nyt lipaston päällä kun en oo keksiny mihin seinään pistäsin. Ei välttämättä kyllä ees seinää kaipaa...kätevä kun pysyy itekseen pystyssä.

  VastaaPoista