27.9.2010

"Tattikuvia"

Tipun kanssa kouluunsaattoreissulla käytiin napsimassa kärpässienikuvia. Jee, syksy on täydellinen!

13 kommenttia:

 1. Kärpässienet on kyllä niin kauniita. Vaikka myrkyllisiä ovatkin, ne on niin iloisia:)
  Syksyn kruunuja:)
  Mukavaa viikkoo sinne
  tuksu

  VastaaPoista
 2. Kiva kun Tuksu kävit! Mää voisin tuijotella kärpässieniä loputtomiin. Tekis mieli alkaa askarteleen jotain kärpässieniaiheista...
  Kiitos, samoin sinne! :)

  VastaaPoista
 3. Kärpässieni on kauneimillaan tuollaisena "pallukkana" :) Et sitten ottanut salamalla ;D

  VastaaPoista
 4. Nyt on paljon kärpässieniä.mökillä oli kans ihan rykelmässä.
  Kauniita ne on.Niiiin herkullisen näköisiä.
  Onkohan nuo pallukat lapsosia.

  Mukavia aurinkoisia päiviä sinne.

  VastaaPoista
 5. Hienoja kuvia!Olen myös haaveillut napsivani sienikuvia,jahka kamera kotiutuu... :)

  VastaaPoista
 6. Minäkin tykkään kärpäsienistä niiden kauneuden takia. Ja niitä on erilaisia kun niitä tarkastelee, kuin meitä ihmisiäkin, ei muotoisia ja erikokoisia. ilmekin on erilainen vähän jokaisella.

  VastaaPoista
 7. JaanaElina, oli tosiaan paljon samassa paikassa. Oon niin vähän liikkunu ny pihalla, etten oo paljon kärpässieniä (tai muitakaan sieniä) nähny. Mutta nyt kun niitä oli, niin niitä oli. Oli vaan osa potkittu nurin :/ Oiskois ne lapsia, vois kyllä olla!
  Kiitos samojn sulle! :)

  Kiitos Marika. Kärpässienet taitaa olla sellanen aika perinteinen kuvauskohde syksysin. Joku väitti, että tuore valokuvaaja napsii vaan kuvia kärpässienistä, mutta mää kyllä jaksan innostua niistä joka vuosi :D Ne vaan on niin kauniita, että mikäs niitä kuvatessa.

  Liisa, totta, vaikka on samat elementit, niin ihan ovat omannäkösiään ja olosiaan!

  VastaaPoista
 8. Löysin kätköistäni punaista kangasta, jossa pieniä punaisia pilkkuja. Ajattelin kokeilla ommella ompelukoneella noita kaunistuksia :)

  VastaaPoista
 9. Merja, vitsit tommosesta kankaastahan saa helposti jotain kivaa...mulla on tässä kanssa surrannu päässä sormikkaan "kirjomista" ja sormusta puuhelmestä...

  VastaaPoista
 10. Hei taas!Ja kiitos viestistäsi kommenttilootaani.Joo,menin just uudestaan vahavalimon sivuille ja hokasin,että siellä olikin vanhentunutta tietoa..lukee että seur.toimitus 7.12.2009,siis vuoden takasia juttuja enkä tietty hoksannu vuosilukua kattoa.Anteeksi siis kauheesti!Aion kyllä katella nyt sen lahjapuodin,hyvä jos edullisemmat postikulut.Meän Sinooperissa ei muuten vielä tänäänkään ollu kirkasta saippuamassaa...mutta mukaan tarttu kynttilämässaa.. :)
  Siis anteeksi vielä väärä info!

  VastaaPoista
 11. Kauniita kärpässieniä.:) Minä kävin viikonloppuna lenkillä ja näin paljon potkittuja" kärpässieniä. Mietin, että kiinnostaakohan koiria kärpässienet ja ne tökkii ne kumolleen, vai onko kenties koululaiset tuhonneet niitä, kun tietävät ne myrkyllisiksi. Tiedä häntä! Kyllähän niitä siellä metsässä riittääkin!

  Paula

  VastaaPoista
 12. Marika, ei mitään! :) Tuli edullisemmakskin sieltä toisesta. Tehtiin porukalla "isompi" tilaus(6kg massaa), niin ei tullu postikuluja olleskaan. Kivoja tuoksuja oli kanssa. Ovatpaha nyt valmiina sitten.

  Paula, varmaan ne koiratkin tökkii, mutta varmaan koululaiset enempi...ja ikävänä ihmisenä oon sitä mieltä, että potkivat ihan potkimisen ilosta :P. Niinkun kyllä kaikki muutkin sienet...
  Kyllähän niitä tosiaan piisaa, joten ei tartte yöunia sen takia menettää :D :D

  VastaaPoista