1.9.2010

Kun syksyllä 
on oikein hiljaa metsässä
voi kuulla ensi kevään
käen kukkuvan.

-Eeva Kilpi-


9 kommenttia:

 1. Niin sopiva tähän päivään. Eeva Kilpi on kirjoittanut monenmonta kaunista runoa!

  VastaaPoista
 2. Kaunis runo ja kaunis portti tai aita.:)

  Paula

  VastaaPoista
 3. Mukava runo! Pitääkin koettaa,jos kuulis käen kukkuvan;)

  VastaaPoista
 4. Onpa kauniisti sanottu :)

  Mielenkiinnolla muuten luin Riihimäen reissustasi, Unelma on siellä suunnalla. Minulta on mennyt ihan ohi tuo tehtaanmyymälä, sinne on pakko päästä! Kävittekö muuten kauppahallissa. Vanha lato/navetta tms. täynnä tavaraa, seiltä voi tehdä löytöjä :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kivoista kommenteista! :)

  Merja, ei hoksattu kauppahallia. Kuulostaa niin mielenkiintoselta, että pitääpä seuraavalla kerralla käydä sielläkin. Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 6. Täällä Huittulassa ruukattiin sanoa jostain vanhasta ihmisestä (ei tietenkään itsensä kuullen), ettei tuo enää käkee kukuta! Oli ilmeisesti elämän ehtoo jo lähellä.
  Eihän tuo tietenkään aina pitänyt paikkaansa.
  Terveisin "tuksum'miäs"

  VastaaPoista
 7. Kaunis runo ja upea pala aitaa <3
  Edellisen postauksen iso emalikippu kelpaisi tännekkin :)

  Missäs Mokoma ja koska?? Täälä on suunnitelmissa välillä vähän toisenlaista musiikkia ..Sir Elvoodin hiljaiset värit ja Club For Five :) Odotan niin paljon <3

  VastaaPoista
 8. Ahti, en oo ennen tommosta kuullukkaan. Jännä miten vaihtelee noi "käkijutut". Mulla on yks kaveri, joka alkaa aina automaattisesti laskeen käen kukuntaa; niin monta kertaa kun kukkuu, niin monen vuoden päästä kuolee...:P Meillä kyllä lapsena laskettiin, että niin monta kertaa kun kukkuu, niin monen vuoden päästä menee naimisiin. Vielä en oo keksiny mitä nyt laskis kun on jo naimisissa :D :D

  aNNa, pala aitaa löytyy Kalevankankaan hautausmaalta, siellä on vaikka mitä nättiä.
  Mokoma on ens viikon perjantaina Waltikassa Valkeekoskella. Meinataan Miehen kanssa hurauttaa kuunteleeen. Sir Elwoodia tuli kuunneltua joskus 15 vuotta sitten, uusia biisejä en ookkaan kuullu.

  VastaaPoista