29.9.2010

Toinen ilme

Eilen juotiin miehen synttärikahvit (kyllä, aika paljon etuajassa olosuhteiden pakosta). Aiemmin uuteen uskoon värkkäillyn  kynttiläsysteemin laittelin nyt tälleen. Niin ja muuten puuhelmiin ei laitettu silikonia niinkun aikasemmin epäilin vaan liimamassaa.Kakkukin oli, mutta epäonnistu ulkonäöllisesti, joten ei siitä sitten mitään todistusaineistoo :D :D 
Maku oli kuulemma hyvä, se pääasia. Ehkä hippasen liian makia mun makuun. 10 kommenttia:

 1. Kakku oli hyvää! Ja kivan näköinenkin oli :)

  VastaaPoista
 2. Ja taas niin hauska keksintö ripottaa noita Koison lyhtyjä pöydälle...ja kynttilä kaukkuvuuassa:) ja toi sun tuunaus-juttu on niin hieno, että melkein kateeksi käy! Oot sä taitava tyttö:)
  Mukavaa päivän jatkoo sinne
  tuksu

  VastaaPoista
 3. Ihana katsoa kahvipöytäkuvia! Kutsuvasti ja kauniisti katettu, tuollaisen ääreen kun saisi kutsun tulla istumaan!!
  Hyvää syksyä toivoo yks blogeja ihaileva mummi (ei omaa blogia)!

  VastaaPoista
 4. Kiitti Emmi. Oli se kyllä ihan hyvää mutta sen ulkonäön kanssa oot nähny unta :D :D

  Tuksu, nyt kun kuvasta kattoo, niin ois niitä lyhtyjä saanu olla enempikin pöydässä. On niin nättejä, että jotain virkaa pitää keksiä. Kaikki ei menny siihen valosarjaan.
  Niin ja Kiitos, ei ookkaan vähään aikaan kukaan sanonu tytöks ja vielä näppäräks sellaseks :D
  Mukavaa iltaa! :)

  Kiitos Kirsti! :)Useemmin pitäs kyllä kahvipöytää kattaa, maistuu kahvikin paremmalle katetusta pöydästä. Kiitos ja Hyvää syksyä sullekin!

  VastaaPoista
 5. Onnea sinne miehelle synttäreiden johdosta. Kivannäköinen tuo kynttiläsysteemistä tehty tarjoilujuttu!! ajatella miten näppärä ja käytänöllinen. Oletko liimannut nuo kaikki kiinni? Mitenkähän pesu onnistuu? mutta ihana silti on.

  VastaaPoista
 6. Kiitos Liisa :) Ei oo liimattu, vaan ihan irtaallaan kaikki. Helpompi pestä ja voi vaihdella.

  VastaaPoista
 7. Onnittelut teidän päivänsankarille.

  Kivasti saa tarjoilujutut kynttelikköön.Ja kun ne ei ole kiinnitetty niin saa aina tilanteen mukaan vaihdettua erilllaisia kippoja siihen.
  Säilytyskin on varmaan helpompaa.

  Kiva idis tuolla ikkunalla tuo pitkä kakkuvuoka kynttilöin.Mulla on kanssa noita vuokia tallessa.
  Pöydässäkin on hienokakkuvuoka.

  Aina täältä lähtee mukaan kivoja ideoita.

  Mukavaa päivää sinne.

  VastaaPoista
 8. Kiitos Miehen puolesta! :) Täyttää tosiaan vasta parin vkon päästä, mutta ei oo sillon maisemissa, niin juhlittiin etukäteen. Pojalle ainakin niin tärkeetä että Iskällekin on kakkua synttärinä.
  Pitkiin kakkuvuokiin oon kanssa suunnitellu, että jos ihan valais kynttilöitä, joko kahdella tai kolmella sydämellä. Menee vaan aika äkkiä sitten huonon näköseks. Kivempi ehkä noilla pitkillä kynttilöillä. KYnttilänjämiä on kyllä tallessa siihen malliin, että vois kyllä valaakin...:D
  Kiitos ja mukavaa päivää sinnekin! :)

  VastaaPoista
 9. Todella kaunis kattaus!:)
  Onko noi kahvipapuja, vai mitä - missä kynttilät seisoo?
  Alkoi kyllä itseäänkin himoittamaan nyt tuollainen teline pöydälle, on se niin kaunis/erikoinen. Vaan ei mulla taida olla noin hienoa kermakkoa ja sokerikkoa.;S
  Pahus!

  Kivaa päivää!
  Paula

  VastaaPoista
 10. Kiitos Paula! :) Kynttilät seisoo tammenterhoissa (niitten alla on piilossa kynttlänjalat). Viime vuonna oltiin koko perheen voimin terveyskeskuksen mäessä keräämässä.
  Kauniita kermakkoja ja sokerikkoja on kirpparit väärällään (kermakon oon kyllä saanu Äiteltä), vaikeempi voi olla löytää sopivanlainen teline.
  Kivaa päivää sullekin!

  VastaaPoista