31.10.2010

Halloween


Eilen syötiin päivällinen vähän tavallista myöhempään Halloween-hengessä. Koristeltiin keittiö ennen syöntiä ja syönnin jälkeen kerättiin koristeet pois :)

Makuunissa oli yksittäispakattuja vaahtokarkkisilmämunia. Muutenkin siellä tuntuu aina olevan aika kivoja juttuja esim. synttäreille.



Tarkotus oli tehdä booli vaan kannuun ja käsi sinne, mutta jäädytin sen ihan haralleen, niin eihän se mihkään kannuun mahtunu. Oli muutenkin vääränlainen hanska tohon hommaan, ois saanu olla vähä sirompi ja kaposempi ja vinyyliä! Yks sormi tipahti ennen kippoon pääsemistä.
Ruokana oli jo perinteikkäästi nakkisormia ja ranskalaisia (omat vihannekset jäi kuvaamatta :D :D)

Jälkiruokana mansikkarahkaa, joka ei irronnu nätisti muotista. Kuvassa siis muotissa. Olis pitäny olla hyytelömäisempi eväs.
Kummituspiparit unohdettiin kokonaan. Ei ne kyllä syömättä jää, se on varma :D



Ruokailemassa käväs erittäin isonenänen Noita-akka, Mr. Monsteri sekä pikkuruinen kissaneiti. 

Mr. Monsteri ja Noita-akka poseeraa...:D :D











13 kommenttia:

  1. Piti kommentoida jo tohon viime postaukseen, että aivan mahtavia saippuoita olet taas räpeltänyt :)

    Ja hauskaa on ollut teillä Halloweenina :D Toi silmämuna on kyllä ihan ehdoton :DDD Olet jaksanut taas paiskia siellä, otahan sunnuntai iisisti :)

    VastaaPoista
  2. :) :) Teillä on ollut tosi hauskat Halloween juhlat ♥ Mietin eikö Tipu pelännyt, uskalsiko syödä kaikkea ? :) Kyllä Poika ja Tipu muistavat lapsuutensa kaikki juhlat aikuisenakin, niin mieleen painuvia juhlat ovat ♥♥

    VastaaPoista
  3. Onpa teillä ollut kivat juhlat :)

    Iloista talviaikasunnuntaita!

    VastaaPoista
  4. HUI, mitkä juhlat, kääk!!!! Siis ihan huiput! että sää olet vielä nähnyt vaivaa laittaa kunnon Halloweenjuhlat pystyyn!! Minä valitettavasti jätin kokonaan väliin,mutta näitä kuvia tässä fiilistelen!

    Happy Halloween!

    VastaaPoista
  5. Vähän teillä on ollut hienot Halloween juhlat! :) Ikimuistoiset.
    Olis pitänyt tulla kuokkimaan ;D

    VastaaPoista
  6. Ihana Halloween tunnelma!
    Ihanan karmeat tarjoilut :D
    Oli varmaan mukava päivällinen!

    VastaaPoista
  7. Ihanaa, ihanaa!!!:)
    Ihastelen tässä vaan kuvia.:D Aikataulujen takia, kun ei itse voinut pitää niitä perinteisiä Halloween kutsuja, niin suorastaan syön sitten näitä kuvia!;))

    Kyllä ne vielä vietetään ja näistä ihanista kuvista saa taas uusia vinkkejä! Tuo keraaminen kurpitsa on ihana ja nuo kissat ja ja ..
    Vaahtokarkkisilmämunia! Ja minä, kun luulin, että ne on niitä kumisia. Itselläni on sellainen. Vai saa noita Makuunista. Täytyy varmaan käydä katsomassa, löytyykö vielä, vai loppuivatko jo kokonaan.

    Se käsi on sit juuri oikeanlainen ollu, kun sormikin on puuttunu!;) Onpa hyvännäköistä aivorahkaa. Kivat kummituspiparit.

    Hyvät on poseeraukset!

    Mukavaa sunnuntai iltaa!
    Paula

    VastaaPoista
  8. voi vidsit... ihan älyttömän hienoja juttuja.... voi kun olis mullakin ollu aikaa.... meillä jäi tämä vuosi väliin... ihania tarjoiluja....

    VastaaPoista
  9. Kodinhenki: Kiitos! :) Tänään on otettu ihan löysästi. Ihan pikkusen vaan jatkettiin saippuahommia kun jäi kesken :D

    Äite: Ei se Tipu mitään pelänny, ei vielä silleen hoksaa. Veikan naamarijutut on melki päivittäisiä, ettei niitäkään hätkähdä. Mun nenää kyllä ihmetteli :D Kuvat missä ollaan kolmisin, niin tuijottaa niissä mun nenää :D

    Merja: Kivaa tosiaan oli, olipa hyvä ettei jätetty väliin, niinku meinattiin eka.Tai minä meinasin.
    Kiitos, mukavaa sunnuntai-iltaa! :)

    Liisa: Meinas meiltäkin jäädä väliin, ei oikein ollu nyt ittellä sellasta inspiraatioo. Pojalla kuitenkin oli, niin sitten juhlat pystyyn! :)
    Kiitos, sinne kanssa! :)

    Emmi: Ens vuonna sitte kuokkiin :D

    Marika: Kiitos! Oli hauskaa! Syömisen lisäks, oli Pojan "taikatemppuja" ja keksimä kauhutarina :D

    Paula: Kiitos, kiitos :)
    No, vielähän tässä ehtii pirskeet pistään pystyyn ennen Joulua! :) Meidän Makuunissa oli noita silmiä vielä vaikka kuinka paljon jäljellä...sitten oli silmätikkareita (kolme silmää päällekkäin tikussa) ja isoja tahmeita viinikumiötököitä (erillispakattuja nekin)...pikkusen näkyy tossa rahkalautasella. Ei vissiin ihmiset ihan kauheesti osta.
    Tänä vuonna en ostanu mitään uusia halloweensomisteita vaikka tuolla kaupoilla olikin mm. kivan näkösiä kurpitsalyhtyjä. Jos kävis kattoon oisko alennuksessa ens viikolla :)
    Kiitos, samoin sulle mukavaa sunnuntai-iltaa! :)

    Mimmi: No ens vuonna sitten :) Meinas tosiaan meiltäkin jäädä väliin. Lapset ois vielä kyllä vähempäänkin tyytyväisiä...tulee aina vähän liioteltua.

    VastaaPoista
  10. Apua miten hienot juhlat siellä ollaan järjestetty.Mahtavaa ihan.

    Meillä kävi oven takana liuta naapurin muksuja,tai kai ne niitä oli.Tosi pelottavan näköisiä ainakin.Useampi ryhmä kävi ja viimeisille ei ollut antaa mitään kun karkit loppui.Oli sitten vessapaperia aamulla postilaatikossa.Hih.

    Ihania saippuoita olette taas tehnyt.Koskahan sais aikaiseksi kokeilla.

    Mukavaa viikkoa.

    VastaaPoista
  11. Onpa teillä ollu kammottavat juhlat, hauskaa varmasti oli! Täällä on joskus ollut lapsille halloween-tapahtuma mut ei tänä vuonna. Kivaa viikkoa! :)

    VastaaPoista
  12. JaanaElina: Teillä oli ihan sellastakin jännitystä. Meillä kävi joku vuosi takaperin joukko poikia oven takana, enkä ollu yhtään älynny varautua eli ei ollu niille mitään. Olin ihan paniikissa, että mitähän ne tekee jäynää, mutta ei ne kait sitten mitään tehny :D Olivat varmaan hetken mielijohteesta lähteneet liikenteeseen. Sen jälkeen ei oo ketään enää Halloweenina näkyny.
    Kiito samoin! :)

    Hannele: Kiitos samoin! :)

    VastaaPoista
  13. Hauskat tarjottavat ja kunnon bileet teillä olikin, mukavalta kuulostaa ja näyttää :D

    VastaaPoista