20.10.2010

Puolukanvarpumansetit ja kirppisostoksia

Äiten kanssa käytiin sunnuntaina mettässä hakemassa vähä materiaaleja varalle, että jos keksis jotain. Monena vuonna mulle on käyny silleen että lunta on ollu jo maassa kun on tullu mieleen, että vois sitä ja tätä. Nättejä kransseja on ollu monessakin blogissa, mää alottelin nyt tämmösillä kääpiömallisilla eli kynttilämanseteilla. Yllättävän monta varpua näihinkin muuten meni. Rautalangasta tehdyn renkaan ympärille sidoin aina pari kolme varpua nipussa. 
 Ois tietty voinu ottaa vähä yksityiskohtasemmankin kuvan...:P :D

Kirpputorille suunnattiin tänään Lakalaivaan ja Pirkkalaan. Tipulle löyty pitkästä aikaa vaatteita; yöpukuja ja mekkoja.

Löyty vähän muutakin.
Lakalaivasta Äite bongas mulle parit sitruspusertimet. Tommosta isoo mulla ei vielä ollukkaan :D Sieltä myös noi kaakaopurkit, joita ei pitäny enää ostaa, mutta kun halvalla sai. Pirkkalasta sitten taas löyty uudet kissapatalaput (hinta oli noussu eurolla edelliskerrasta, ei paha silti todellakaan) ja pari omppua. Jalallinen lasilautanen, josta en oikein tiedä vielä mihin tarkotukseen. Eli saako olla ihan ittensä vai tuleeko siitä jotain muuta.Hackmannin veitsiä ostin samanlaisen satsin mitä jokin aika sitten, eipähän lopu voiveittet koko ajan kesken. 

Lakalaivasta myös nää 35 kahvilusikkaa, hintaa 2€. Lusikat on kanssa aina kaikki koneessa sillon kun tarttis. Nyt ei enää :D
On siellä jokusta mallia ihan useempiki kappale :D

3€:llä Alfalta hattuhylly. Tää saa maalia ylle (kun joku saa aikaseks) ja pääsee ompelukonepöydän päälle eteiseen.






14 kommenttia:

  1. Kauniita ovat nuo mansetit! Niitä vois kans koittaa tehdä jos uudelleen saa aikaiseksi! Pöytäkynttilän ympärille ainakin tarvis saada. Harmi kun meillä päin ei noita tammia kasva.... terhot ovat niin kauniita koristeita. Toivottavasti tuo meidän tänä syksynä istuttama säilyy hengissä ja mäkin niitä saan :) Ne tuntuu kädessäkin niin mukavilta! Paikallista kauposita oon koittanut etsiä edes kastanjoita, mutta ei niitäkään!

    VastaaPoista
  2. Maaka, pöytäkynttilä tuli mullekin mieleen kun sain noi valmiiks. Oispa siistiä jos ois oma tammi pihassa!Toivottavasti se teidän lähtis hyvin kasvaan. Me käydään aina tuolla meidän terveyskeskuksen nurkilla keräilemässä, siellä on mäessä monta tammee ja tuntuu, ettei kellekään muulle kelpaa :D

    VastaaPoista
  3. Voi että tuo tammenterhoilla täytetty kynttiläasetelma on aivan ihana! Ja kivoja löytöjä olette taas tehneet :)

    VastaaPoista
  4. Nätti tuli "kääpiömallisesta" :)
    En tajunnutkaan että lusikoita oli noin paljon :) Kyllahän sieltä kierrokselta taas paljon hyödyllistä löytyi ♥

    VastaaPoista
  5. Ihania löytöjä, tekis kovasti mieli kirppikselle :)
    Nuo kaakaopurkit tuo lapsuuden mieleen.
    Ja lasiset sitruunapuristimet ihanat.
    Kissapatalaput olis lähtenyt tämänkin kyytiin, kauniit ovat ♥

    Aivan ihastuttava kynttiläasetelma.
    Minun olisi tarkoitus myös metsään lähteä hakemaan esim.jäkälää ihan piankin, ennnenkuin se lumi peittää mannut, ja mustikavarpuja.

    Iloista torstaita touhuten.

    VastaaPoista
  6. Noi sitruunapuristimet vaan on tosi kauniita,olen alkanut himoita itselleni mutta missään ei ole näkynyt. Tosin saattaapi johtua siitä että en juuri ole kirppistelemään ehtinyt :D

    VastaaPoista
  7. Sinä olet oikein expertti näiden löytöjen suhteen! taas paljon kaikkea kivaa ja tarpeellista.

    Ja nuo mamsetithan on upeita, ja käyvät hyvin syksyyn, talveen ja ovat vielä jouluisiakin.

    VastaaPoista
  8. Kodinhenki: Kiitoksia :) Oon ittekkin kovasti mieltyny tohon leipävuoka-asetelmaan. Mulla ois toinenkin vuoka ja oon koittanu miettiä siihen jotain joulusempaa tekstiä, ei oo vielä leikannu :D

    Äite:Kiitos. Mielenkiinnolla odotan, mitä sää veivaat niistä varvuista. Yllättävän paljon muuten löytykin nyt ihan hyödyllistä :D

    Seijastiina: Kiitos :) Mulle tulee kanssa aina kirppiskutina, kun nään jonkun toisen ostoksia :D
    Saattaahan se olla, että sitä lunta saadaan vielä ootella jonkin aikaa, mutta yleensä kun iskee maata jo jäähän, niin sitten mää en enää viitti lähtee sinne mettään tarvikehakuun.
    Kissapatalappuja oon tosiaan ostanu jo kahdet aiemminkin, samalta myyjältä. Nyt sain vähän kesäsemmät, edelliset on syksysiä.
    Kiitos samoin! :)

    Birdiebabe: Se voi tosiaan olla hankalampi löytää, jos ei ehdi käymään ;D. Vielä niitä löytyy, usko pois! :)

    Liisa: Expertistä en tiä, mutta kävi hyvä tuuri :)
    On tosiaan moneen käyvät noi mansetit. Mulla ei oo vaan tietoo, kauan ne pysyy hyvinä sisällä. Toivottavasti pitkään.

    VastaaPoista
  9. Voi kuinka hienoja löytöjä olette tehneetkin. Tommoset kannattaa kerätä talteen. Mansetit ovat hienot! Mä tahdon kanssa "herätä" myöhään ja lumi on usein peittänyt hienot ideat. Nyt toi perhanan polvi on estäyt keruut, mutta lapsenlapset lupasivat poimia mulle käpyjä :)
    Hyvä sekin, jos tässä jalkavaivaisena joutuu istumahommiin :)
    Mukavaa päivää
    tuksu

    VastaaPoista
  10. Tuksu: Se on hyvä kuiteskin, että on niitä apulaisia,ei jää ihan kaikki kivat hommat tekemättä :) Me kanssa ilmeisesti kaverin kanssa viikonloppuna maalaillaan käpyjä...jos tuo mullekin, mun käpyvarastot on nollissa.
    Tekee varmaan ihan hyvä olla välillä istuallaankin :D Vaikkei se polvivaiva mikään kiva juttu ja leikin asia ookkaan.
    Kiitos, mukavaa päivää teillekin sinne! :)

    VastaaPoista
  11. Kaunis asetelma yläkuvassa!♥
    Kaakopurkit näyttävät tutuilta lapsuudesta...
    Ja lasiset sitruspuristimet ovat ihanat, -itselläni on myös pari.

    VastaaPoista
  12. Kiitos Titti :)
    Itte en lapsuudesta noita purkkeja muista vaikka yhden tommosen oonkin saanu mökiltä, jossa se on ollu, kun oon lapsi ollu. Tykästyin joskus tohon sinivalkosuuteen ja alotin hamstraamisen...:D

    VastaaPoista
  13. Kauniit nuo puolukanvarvut, vieläköhän sitä itse löytäisi ja muistaisi niitä etsiä. Ei taida täältäkään tammenterhoja löytää, mutta kastanjoita taitaa löytyä kaapista.

    Minä oon aina luullu, että nuo sinivalkoiset purkit, missä on ruskea kansi ovat posliinisia. Sitten äkkäsin itse sellaisia kirpputorilta ja ne olikin metallisia. Mikä pettymys!;) Olivat vielä niin monta euroa kappale, että ei tullut ostettua. Joissakin kirppareilla on vanhasta tavarasta ihan älyttömät hinnat!

    Nuo sitruspuristimet on kyllä kauniita (koskakohan itse haksahdan niihin..).:) Kissapatalaputkin on söpöt! Ja nuo ihanat omput! En ensin huomannutkaan niitä, ennen kuin luin. Oi nuo keskimmäiset lusikat on aivan ihanat. Itse laittaisin ne johonkin koristeeksi. Tuollaista hattuhylly silmäilen aina, kun sellainen osuu kohdalle, mutta toistaiseksi en ole vielä ostanut.;D

    Paula

    VastaaPoista
  14. Paula, puolukanvarpuja taatusti saa vielä hyvin kerättyä mutta tammenterhot oli meidän nurkilta hävinny! Käytiin tänään kaverin kanssa ettimässä, pelkkiä hattuja oli jäljellä! Tai no, muutama terhokin löyty, mutta ne oli mustuneita jo.

    Noi kaakaopurkit ja kaikki muutkin vanhat metalliset purkit on aika usein aika hinnoissaan. Noi kaks lähti 2€:llä (yhteensä), toisesta on kuvio vähän kulunu.

    Keskimmäiset lusikat meinaankin koristekäyttöön :)

    VastaaPoista