26.9.2010

Peräkonttikirppikseltä ostettua ja vähän muutakin

Aurinkoisessa kelissä saatiin Tampereen Keskustorilla tänään varmaan noin 400 peräkonttia tonkia. Oikeesti ei tietenkään kaikkia tongittu, paikka paikoin oli porukkaa niin paljon, ettei päässy lähellekään. Suurin osa kuitenkin tuli katsastettua ja paremmin sai kattella kun keväällä . Löysin myös paljon enemmän kaikkee ja hinnatkin tuntu olevan enemmän kohdillaan.
Ostoksia tein lähinnä tulevia räpellyksiä ajatellen, mutta vähän muutakin.
Pojalle erittäin vähän käytetyt talvikengät 5 €.

Ope-ystävälle vanha koulukirja. Huomenna kuulemma aamun avaus luetaan siitä :)

Tää on niin sulonen...silmät liikkuu kun musiikki soi.

Sitten vähän hassua kissaa, leivoslautasia, lehmänekkaa- ja sokerikkoo, emalikippoo...

 
Kakku-ja piirakkavuoat, lasinen sitruspuserrin, Humppilaa...

Erittäin kiva ja hieno päivä kaikin puolin! Kiitos seuralaisille! :)

Eilen illalla värkkäsin hääpäivälahjaks keittiösaippuat ja niille telineen. Toiveissa, että mahtusivat tiskipöydän reunalle, mutta eivät taida :P

Keltanen on limekaurasaippua ja ruskee kahvisaippua. Muottina käytin pringlespurkkeja.


Seepratapetilla tulee muuten aikas hauskoja paketteja!

Tänään löyty yks tällänen matala lautanenkin. Kaks muuta on Äiten . Ookkos Äippä ihan varma, ettei tää miellytä sun silmääs tälläsenä? Ehkä se sävy ei oo ihan prikulleen noitten välikippojen kanssa, mutta aikas hyvä kuiteskin. Mutta jos ei passaa, niin katellaan muuta :)



















12 kommenttia:

  1. Kelpaa ne, tuossa kuvassa lautaset ovat ihan eri näköiset :) Teetkö meille sitten niistä meidän omista ensimmäisistä lautasista ♥

    VastaaPoista
  2. Piti vielä kertoa että, kuppi löysi jo paikkansa altaan reunalta :)Saippuoita en kyllä raaski varmaan käyttää ovat niin kauniita :D Sulla oli kyllä mahdoton määrä noita kirppari tuliaisia :D :D

    VastaaPoista
  3. Onhan siinä ollu kiertämistä kirppiksellä :) Kivoja noi saippuat. Mullaki on ollu mielessä tehdä, mut on jääny viel. Onko vaikeeta?

    VastaaPoista
  4. Äite, haluat siis kaksosasen vaan? Käytä vaan, niitä saa tehtyä lisää.

    Sari, joo, kyllä siinä muutama tuntu vierähti :D Ei oo vaikeeta. Sulattelun kansssa vaan maltillisesti ettei kyräytä ja suht nopeeta toimintaa sitten muotteihin laitettaessa. Mutta jos jähmettyy, niin voi sulattaa uusiks. Mulla on vähä ongelmaa niitten kuplien kanssa mitä tulee kun lisään väriä ja tuoksua(sekottaessa), mutta maltillisempi tekijä varmaan saa nekin vähemmäks.

    VastaaPoista
  5. Juu, jos sais vaan kaksiosaisen. Haluaisin ne kaksi meidän ensimmäistä lautasta muistoksi ♥

    VastaaPoista
  6. Voi että ihania löytöjä sullakin. Mä en sitten sinne raaskinut lähteä, kun äitini (91v), tarvitsi olkapäätäni.
    Mutta toisella kertaa sitten. Sain tältä päivältä kuiten todella paljon :)
    tuksu

    VastaaPoista
  7. Onpas mahottomasti löytöjä.

    Tuollaiset peräkonttikirppikset olis kivoja kiertää.En pysyis nahoissa.ja isäntä ei pysyis kanssa.

    Tänään mökillä laitettiin nurkkia siistiksi.Isäntä tuumas ettei tarvita enään yhtään lisää roinaa.No mä en onneks roinaa koskaan ostakaan=).
    Omia roiniaan se siellä päivitteli.Kaikenmaailman raudat ja laudat ja levyt ym.ym.


    Pitäisi kokeilla tuota saippuan tekoa.

    Mukavaa alkavaa viikkoa.

    VastaaPoista
  8. Siis Wow mitä löytöjä taas!Lasisesta sitruspusertimesta lähtien...aitoja aarteita! :)
    Ja hienot saippuat oot tehny.Mullakin nuo saippuat kaihertaa..siis tahtosin tehä,mutta siellä mistä sinäkin tilasit toimittavat seur. kerran vasta joulukuussa ja sinne on aikaa.Ja sinooperista ostin ite viimeset enkä älynny kysyä milloin tulee lisää...pitänee kuitenni palata sinne kyseleen...Jotkut reipaathan tekee ite koko saippuan,mutta pelkään sitä lipeää...valmiista massasta niin näppärä!Jaa,taas pitäis kokeeseen lukea ja kas,kun nämä blogit vetää puoleensa :) Aiheena lapset,nuoret ja näiden perheiden palvelut ja etuudet sekä laki lapsen huollosta ja tapaamisoikeuksista ja lastensuojelulaki...Huh!

    VastaaPoista
  9. Oletpa ostanut paljon peräkonttikirppikseltä!!!

    Tuo kerrosvation mahtavan värinen, tykkään ja just passeli noin välikuppien kera.

    Nyt tuli lapsuus meileen, minulla mahtoi olla tuontapainen ellei juuri tuo kirja koulussa,on niin tutunnäköinen. voi kun löytäis itsekin omia eka-ja tokaluokan kirjoja.

    VastaaPoista
  10. Tuksu, peräkonttikirppiksiä tulee ja menee. Taatusti oli paljon tärkeempää tekemistä sulla eilen. Sulla jäi "käteen" enemmän kun tavarat.
    Hienoa päivää sinne, täällä paistaa komeesti! :)

    JaanaElina, on tommonen neljänsadan kontin kirppis kyllä mahtava. Oli kyllä laidasta laitaan tavaraa.
    Täällä pitäs kanssa tehdä roinan inventaario...tosin roina on enimmäkseen kyllä mun.... :P Kaikenlaisia säilytysratkasuja ois mielessä, toivottavasti joskus saatas toteutettuakin. Ja sitten kun osais luopua tavarasta, niin ois aikas hieno juttu. Pieni satsi ois Fidalle lähdössä...ollu kyllä jo yli kuukauden...:P :D :D
    Saippuan tekoo kannattaa kokeilla! Tuntuu aika moni muukin innostuneen, jos kuulemma sieltä Lahtisen Vahavalimoltakin on loppu.
    Aurinkoista päivää! :)

    Marika, olipa hyvä tietää toi että se on loppu. Ollaan nimittäin porukalla tekemässä vielä lahjasaippuoita ennen Joulua. Ajattelin että ois tilattu lisää ens kuun puolella...
    Tilasin lime- ja mansikkakermatuoksun semmosesta kun Lahjapuoti ja siellä oli saippuamassaakin. Kannattanee sieltä tilata, oli suht edukasta. Taidan ittekin tehä saman tien tilauksen, että varpilla saadaan sitä :D
    Itte kokonaan tekemistä oon miettiny kanssa, mutta se lipee vissiin on aika kallista ja halvempi ei sitten niin tasalaatusta. Mun mielestä tolla valmiilla systeemillä saa ihan tarpeeks kivoja...tähän hätään :D
    Sulla on siellä taas kevyet pänttäämiset, ei käy yhtään kateeks...mutta kerran se vaan taas kirpasee(myöhemmin voi sitten netistä ettiä tarvitsemat tiedot, tätä käytin myös näytöissä, siis että kerroin, että osaan hakee tarvittaessa tiedon sieltä ja sieltä). Tsemppiä! :)

    Liisa, pikkusen karkas tumpusta...kieltämättä. Kassit oli väärällään ja muitenkin kassit oli väärällään mun ostoksia :D :D Eipähän sitä taas pitkään aikaan tommosille apajille pääse...ja kun en mistään mansikoita maksanu, niin ihan ok. Vaikka jo välillä mietin, että onko tässä mitään järkee. Pikkuhiljaa tietenkin toivois, että alkais jo jotain valmistakin syntyyn kaikesta hamstratusta....:P
    Toi kirja oli painettu -67 ja oli 5.painos. Äite sieltä bongas kanssa kirjan, mikä sillä oli ollu koulussa. Tosi ihania kuvia, mun ala-asteaikaan oli siirretty jo tylsempiin kuvituksiin.
    Tykkään muuten kanssa tosta kerrosvadista ja sen väreistä. Koitan varmaan itelle löytää kaanssa syvän lautasen ja teen ittelle kanssa.
    Aurinkoista päivää! :)

    VastaaPoista
  11. Onpa mahtavan kokoinen kirpputori! Nuuh, yritän kuvitella täällä noiden saippuoiden hyvää tuoksua.;) Seeprakuvio, tosi erikoinen ja hieno!!

    Paula

    VastaaPoista