2.9.2010

Rehvit parkkipaikalla ja muutama kirpputoriostos

Hurautettiin tänään Valkeekoskelle ostaan niitä lippuja. Lupasin heinäkuussa Tuksulle hörsyläkukkaa ja kaivelin sitä tänä aamuna omin pikkukätösin penkistä mukaan. Tuksua ja Ahtia nähtiin aika pikasesti Koskikaran parkkipaikalla. Sen verran kuitenkin siinä kerettiin olla, että Poika esitteli koulureppunsa sisällön ja kerto vieressä istuvan läksyt :D :D Ahti napsas kuvan. Pojan naamaa siinä vähän koitetaan piilotella, sen takia vähä tommone uivelo asento :P :D
(ei tullu siinä mieleen, että blurrauskin on keksitty :P)
(Tipu istu autossa, jos joku ihmettelee, mihin olin tytön unohtanu :D)

Terveisiä Wanhaan Mummulaan: oli kiva nähdä, otetaan uusiks paremmalla ajalla! :)

Pitihän se sitten Merjan Kirppiskin kipasta läpi. Ensin tuntu ettei mitään oo meille, mutta kummasti alko kädet täyttyyn ja sitten kori... Tässä karsitut ostokset. Osa annetaan lahjuksina viikonloppuna ;)
Kukkakynttilänjalan maalaan. Se on ollu musta ja siihen on suihkutettu kultaa päälle. En kyllä yhtään tiä, että mihin mää sitä nyt tartten tai missä sen paikka on, mutta eiköhän se sieltä löydy, viimestään ens kesänä. Emalikippo oli sisältä aika kulahtanu, mutta tykkään tosta kelta/kermavihreestä NIIN paljon...joten olihan se ostettava.Kakkuvuoan ostin Äitee ajatellen, mutta taitaa jo olla tollanen. Onko? Ja lasisia lohkovatejahan ei voi koskaan olla liikaa :D :D
 
Tää Arabian lautanen/vati oli euron, kärsiny vähän vuosien varrella.

Vaatettakin löyty. Tipulle hame (eka hame muuten, mekkoja on tähän asti ostettu ja pidetty) ja ittelle tommonen henkkamaukkapusero.
Koska kotimatkalla melkein ohi ajettiin, niin olihan se Klaffissa ja Piirongissa poikettava  :D. Samettihame sieltä, aikas hauska. 
 
Pojallekin löyty sieltä Lordin t-paita, ihan vaan pikkusen liian iso :)



9 kommenttia:

  1. Voi kun ihana kuva tuli muistoksi :)
    Sattumalta ei ole samanlaista vuokaa, kaikenlaista on taas matkaasi lähtenyt. Onneksi Tipu ei unohtunut kirpparille :D :D

    VastaaPoista
  2. Ompa ollu mukava tapaaminen blogi-ystävän kanssa.Ihmeellinen tämä nettimaailma.. ja hienoa että se voi poikia netin ulkopuolellekkin :)
    Niin ihania aarteita oot taas mukaasi napannut.. :))
    Mukavaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
  3. Kivoja löytöjä ja IHANA tuo alempana oleva taulu! :)

    VastaaPoista
  4. Upeeta tavata blogikaveri.Mahtavaa.

    Taas teit kivoja löytöjä.Arabian lautanen on erityisesti minunkin mieleen.Ja kakkuvuokakin on hieno.

    Ostin tänään kaksi jätesäkillistä vaatteita vitosella,kun fida poisti rekeistään vaatteita ,jotka eivät tietyn ajan kuluessa ole menneet kaupaksi.Kyselin jo aiemmin matonkudevaatetta heiltä.Olikin jännä lajitella vaatteita,tosi löytöjä tein itsellekin ja miehelle.Suurin osa menee kuitenkin matonkuteeksi.Leikkasin jo aikas paljon,jos vaikka jossain vauíheessa varaisi puut neuvonta-asemalta.
    Tää juttu taas paisuu,joten toivottelen hyvää viikonloppua.

    VastaaPoista
  5. Blogitapaamiset on ihania, niistä voi muodostua oikein ystävyyssuhteita. Minä olen kans siitä onnekas,että olen saanut tavata muutaman blogiystävän, kolmen kanssa pidetään yhteyttä enemmänkin, tavaten, Fb;ssä vaihdetaan myös kuulumisia ja soitellaankin:) lähetellään kortteja matkoilta,ja muutenkin pieniä muistamisia kulkee puolin ja toisin.

    Ihania löytöjä.

    VastaaPoista
  6. KIITOS! Oli IHANA tavata! Kiitos myös voimahillosta! SEn turvin tässä aloitan uuden aamun ja otan vastaan päivän haasteet!
    KIITOS!
    tuksu

    VastaaPoista
  7. Äite, ajattelinkin justiinsa sua kun kerroin Tipun sijainnin :D :D Oon melkein kaikki löydöt piilotellu jo pitkin taloo :D :D

    Marika, kiitos ja samoin sinne! :)

    Kiitti Hannele! :)

    JaanaElina, oli kyllä mukava nähdä Tuksua ja ihme kyllä alko jännittäänkin vasta kilsa ennen perille pääsyä. Unohtu kyllä jännitykset siinä kun koitin saada autoo ruutuun :D :D
    No, ei oo kalliita kuteita, paitti ohan siinä se työ, mutta sitä ei varmaankaan lasketa :) Ja vielä jos päällekin löyty laitettavaa! Mää en oo koskaan kutonu puilla, mutta haaveilen kanssa, että jos joskus menis johkin työväenopistolle paukutteleen mattoo. Kiitos ja hyvää viikonloppua sullekin! :)

    Liisa, hauska tapa tää bloggailu tutustua ihmisiin ja ehkä ystävystyäkin. Mun mielestä aikuisella iällä on ollu vaikeeta tutustua/ystävystyä, tosin johtuu siitäkin, etten oo mitenkään sosiaalinen yksilö vaan päinvastoin.

    Tuksu, kiitos itelles! Toivottavasti voimahillosta on apua! <3

    VastaaPoista
  8. Upeita löytöjä, varsinkin tuo kukkalautanen.
    Itse tuntuu aina etten osaa tehdä mitään hyviä löytöjä mutta kirppisten puutekin kyllä vaikuttaa asiaan.

    VastaaPoista
  9. Annimuori, ohan se paha tehdä löytöjä, jos ei oikein oo paikkoja mistä tehdä! Mutta ei niitä kylllä aina tee, aika harvoin oikeestaan. Joskus on parempia kausia ja välillä ihan kypsyttää käydä kun ei oo mitään kivaa :P :D

    VastaaPoista